Terrassa 1962: la rierada - ohDigital

Terrassa 1962: la rierada

Por ohDigital

  • Fecha de lanzamiento: 2012-09-12
  • Género: Historia
Score: 4.5
4.5
From 5 Ratings

Descripción

Terrassa 1962: la rierada és el resultat d'un estudi rigorós sobre els fets catastròfics esdevinguts ara fa 50 anys, així com els seus antecedents, les causes naturals que els van ocasionar, i els dies posteriors al desastre. Tot, des d'un punt de vista objectiu i distant, recollint també el testimoni dels propis afectats.
El format en e-book permet desplaçar-se per les 49 pàgines amb prop de 150 fotografies inèdites curosament documentades i restaurades, una selecció de documents oficials i filmacions antigues remasteritzades, a més d'una vintena d'imatges recreatives i vídeos divulgadors produïts per ohDigital.

Opiniones

  • Emocionant

    5
    Por Joan Badi
    Tots hem vist alguna vegada alguna foto antiga o algun retall de diari de les riuades del 62 a Terrassa, però el fet de veure junta tanta informació de diferent format (filmacions, plànols, fotografies, premsa, documents oficials, etc) des del sofà de casa es tota una novetat, i la veritat és que impressiona. Si hi afegim que el tema no es tracta només des del punt de vista històric, sinó també geogràfic (esta molt bé el reconeixement actual dels llocs, com a contrapunt a les imatges antigues), social, i tècnic, el resultat és molt rodó, i dóna una visió molt completa del succeït. S'agraeix també l'esforç de síntesi del text escrit, que fa que quedi molt equilibrat amb els altres mitjans. Enhorabona als autors. Esperem més títols.
  • Bonissim

    5
    Por Cesca Soler
    Treball molt ben fet i interessant. Millor que els llibres impresos
  • Impressionant

    5
    Por Pirineus12
    El millor document sobre la rierada del 1962 a Terrassa