Innocència radical - Elsa Punset

Innocència radical

Por Elsa Punset

  • Fecha de lanzamiento: 2011-03-23
  • Género: Autoayuda

Descripción

Elsa Punset, autora de Brúixola per a navegants emocionals, ens descobreix a Innocència Radical per què perdem la confiança i la curiositat inicial apassionades, per què cerquem un recer en la concessió i en la tristesa.

I ens encoratja a treure profit de la nostra capacitat innata per estimar i per transformar, a trobar les vies per les quals flueixin la nostracreativitat i la nostra energia mitjançant els paranys i els dons que ens aguaiten als espais on viu, o mor, dia a dia, la nostra innocència primigènia i radical.

Naixem innocents. Sense emocions confuses, sense dubtes, sense pors, sense mentides. Arribem per descobrir, per compartir, plans, lluminosos i coherents. Vulnerables, però encara oberts al món, animats per una curiositat rotunda i radical, dotats de la passió per viure.

És aleshores quan comença la recerca del sentit en una realitat diària de llums i d'ombres on ens assalten l'amor, la por, la tristesa o la temptació. La manera com ens encarem amb aquestes etapes crucials, des de la innocència o des de la rigidesa, determinarà el teixit de la nostra existència, de cada emoció, de cada gest, de cada pensament.