Les ulleres de la felicitat - Rafael Santandreu

Les ulleres de la felicitat

Por Rafael Santandreu

  • Fecha de lanzamiento: 2014-03-20
  • Género: Autoayuda
Score: 4.5
4.5
From 8 Ratings

Descripción

Les infal·libles solucions de Rafael Santandreu per superar els complexos i els problemes que dificulten i amarguen la vida de tantes persones.

Rafael Santandreu és un dels psicòlegs més prestigiosos del país. S'ha especialitzat a ajudar la gent a desenvolupar la seva fortalesa emocional. Mitjançant el seu mètode, milers de persones han aconseguit perdre les pors de manera permanent.

Ara et toca a tu descobrir les lents que t'ensenyaran a graduar el teu cor i la teva ment.

Posa't les ulleres de la felicitat!

La crítica ha dit...
«El psicòleg Rafael Santandreu aporta, amb Les ulleres de la felicitat, una eina amb la que canviar la perspectiva del dia a dia.»
Diario de Burgos

«Un mètode pràctic, accessible, comprovat i exitós per aprendre a superar amb èxit els problemes i els complexos més comuns que poden arribar a limitar seriosament les nostres vides.»
Expansión

«Una obra que, amb llenguatge clar, parla de superar complexos, rebaixar l'ansietat, perdre la por al dolor, apreciar les delícies de la soledat, convertir la vida en alguna cosa molt interessant.»
Las Provincias

Opiniones

  • Val la pena llegir-lo

    4
    Por pausanso
    És un bon llibre per a cualsevol, si estàs bé, repassaràs els decàlegs bàsics de saver viure, i si no ho estàs, t'ajudarà a estar-ho.