Πριν την Αγχόνη - Joe Abercrombie

Πριν την Αγχόνη

Por Joe Abercrombie

  • Fecha de lanzamiento: 2011-07-21
  • Género: Fantasía

Descripción

Πώς υπερασπίζεσαι μια πόλη περικυκλωμένη από εχθρούς και γεμάτη προδότες, όταν οι σύμμαχοί σου είναι αναξιόπιστοι και ο προκάτοχός σου έχει εξαφανιστεί με μυστηριώδη τρόπο; Όλα αυτά είναι αρκετά για να κάνουν ένα βασανιστή να θέλει να το βάλει στα πόδια... και πιθανότατα αυτό ακριβώς θα έκανε ο Ιεροεξεταστής Γκλόκτα - αν μπορούσε να περπατήσει χωρίς μπαστούνι. Τώρα όμως καλείται να βρει τις απαντήσεις που αναζητά προτού ο στρατός της Γκούρκουλ του χτυπήσει την πόρτα.

Οι Βόρειοι έχουν ξεχυθεί στην ’νγκλαντ και μοιράζουν το θάνατο στην παγωμένη επαρχία της Ένωσης. Ο Εστεμμένος Πρίγκιπας Λάντισλα είναι αποφασισμένος να τους απωθήσει και να κερδίσει την αιώνια δόξα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ο στρατός του είναι ο χειρότερος που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του πολέμου.

Και ο Μπαγιάζ, ο Πρώτος των Μάγων, οδηγεί μια ομάδα από τολμηρούς εξερευνητές σε μια αποστολή μέσα από τα ερείπια του παρελθόντος. Η πιο μισητή γυναίκα του Νότου, ο πιο τρομακτικός άντρας του Βορρά και ο μεγαλύτερος εγωιστής νεαρός της Ένωσης φτιάχνουν μια περίεργη αλλά επικίνδυνη ομάδα - αρκεί μόνο να μη μισούσαν τόσο πολύ ο ένας τον άλλο.

Αρχαία μυστικά θα αποκαλυφθούν. Αιματηρές μάχες θα δοθούν και θα χαθούν. Και μισητοί εχθροί θα λάβουν συγχώρεση - αλλά όχι πριν βρεθούν στην αγχόνη...

«Το καλύτερο δείγμα σύγχρονης λογοτεχνίας του φανταστικού.»
SFX

«Συναρπαστική υπόθεση, πολύπλοκοι χαρακτήρες και υπόγειο χιούμορ. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο.»
Deathray

«Υπάρχει μια αγριότητα στον κόσμο του και μια επίγνωση του κόστους της βίας που είναι εξαιρετικά σύγχρονη.»
The Times

«Ο Abercrombie έχει γράψει την καλύτερη τριλογία φαντασίας των τελευταίων ετών. Είναι ένας συγγραφέας που δεν πρέπει να χάσετε.»
Junot Diaz, τιμημένος με το Βραβείο Πούλιτζερ Λογοτεχνίας