Urantia-kirja - Urantia Foundation

Urantia-kirja

Por Urantia Foundation

  • Fecha de lanzamiento: 1996-01-01
  • Género: Religion & Spirituality

Descripción

Urantia-kirja, jonka Urantia säätiö julkaisi ensi kerran 1955, kertoo ihmiskunnan alkuperän, historian ja tulevan kohtalon. Kirja vastaa kysymyksiin Jumalasta, elämästä asutetuilla planeetoilla, meidän maailmamme historiasta ja tulevaisuudesta ja se kertoo mieltäylentävän kertomuksen Jeesuksen elämästä ja opetuksista.

Urantia-kirjakuvaa meidän suhdettamme Jumalaan, Isäämme. Me kaikki ihmiset olemme rakastavan Jumalan poikia ja tyttäriä ja siksi myös veljiä ja siskoja Jumalan perheessä. Kirja tarjoaa uutta henkistä totuutta nykyajan ihmiselle ja näyttää polun henkilökohtaiselle suhteelle Jumalaan.

Urantia-kirjan perusta rakentuu maailman uskonnolliselle perinnölle, piirtäen ihmiskunnan päättymättömän kohtalon, opettaen että elävä usko on avain henkilökohtaiseen henkiseen edistymiseen ja ikuiseen elämään. Se paljastaa myös Jumalan suunnitelman lisääntyvästä kehityksestä niin yksilöiden, yhteiskunnan kuin koko universumin osalta.

Luettuaan Urantia-kirjaa ovat monet ihmiset ympäri maailman sanoneet, että se inspiroi heitä perustavalla tavalla tavoittelemaan korkeampia tasoja henkisessä edistymisessä. Se on antanut heidän elämälleen uuden merkityksen ja halun palvella ihmiskuntaa.

Me rohkaisemme myös sinua lukemaan sen ja löytämään sen kohottavan viestin juuri sinulle.