Ulykkesfuglen - Camilla Läckberg

Ulykkesfuglen

Por Camilla Läckberg

  • Fecha de lanzamiento: 2008-03-06
  • Género: Misterio y suspense

Descripción

Foråret varsler nye tider i lillebyen Fjällbacka. Reality-programmet Fucking Tanum og de stærkt omdiskuterede deltagere indtager byen. Med dem følger sladderen, konflikter blandt Fjällbacka-beboerne og kommunens spidser – og mediernes bevågenhed. På politistationen har betjent Hanna Kruse sin første arbejdsdag. Selvsamme dag modtager de et alarmopkald om en bilulykke. Patrik og Hanna tager ud til ulykkesstedet og finder liget af en kvinde – og en stank af alkohol. Ved første øjekast er sagen soleklar: En tragisk bilulykke. 

Men Patrik aner uråd, og det viser sig også efterfølgende, at den kvindelige bilist er død under mistænkelige omstændigheder. Samtidig eskalerer balladen omkring reality-programmet, og det samme gør mediernes interesse for sagen. Patrik står over for sit livs største udfordring … 

'Ulykkesfuglen' er en nervepirrende og brændende aktuel krimi, der for alvor stadfæstede Camilla Läckbergs position som Sveriges måske førende krimidronning. Bøgerne er solgt i over 2 mio. eksemplarer i hjemlandet, solgt til 18 lande og filmatiseret som tv-serie. I Danmark er bøgerne solgt i over 500.000 eksemplarer. Udover Ulykkesfuglen, som er det 4. bind i serien, er også udkommet 'Isprinsessen', 'Prædikanten' og 'Stenhuggeren'. Helt uhørt ligger samtlige af Camilla Läckbergs bøger i serien på årets toptyve liste i Sverige!