És l'hora dels adéus? - Xavier Sala i Martín

És l'hora dels adéus?

Por Xavier Sala i Martín

  • Fecha de lanzamiento: 2014-09-04
  • Género: Economía
Score: 4
4
From 26 Ratings

Descripción

«La demanda dels Catalans sembla estranya en un món que no està acostumat a dibuixar fronteres amb la força dels vots. Però hi haurà un dia que votar per decidir fronteres serà normal. I quan ho sigui, la gent mirarà enrere i pensarà que la situació del 2014 era anacrònica i indecent.»

Amb un estil directe, clar i contundent, Sala i Martín ens fa una radiografia magistral de quina ha estat la situació econòmica i política dels darrers anys i de quin pot ser el futur de Catalunya.

Totes les preguntes que ens fem sobre la possible independència queden més que contestades en aquestes pàgines. Un llibre imprescindible per a tots els que avui es pregunten si realment ha arribat l'hora dels adéus.

Opiniones

  • El saber no ocupa lugar.

    3
    Por Xavi_sergi
    Para el 2 y el 4. Creo k si no lo habeis leido no deberiais insultar asi,(y aunke lo hayais leido tampoco) demostrais muy poca educacion y conocimiento, solo fanatismo y partidismo.
  • Extraordinari

    5
    Por cercamon
    Es un llibre que et permet comprendre totes les implicacions de l'indepencia d'una forma global, tan positives com negatives. Es un llibre indispensable per saber realment on ens trobem.
  • Ara es l'hora

    5
    Por SOM i SEREM
    molt bona feina i gran treball, moltes gracies Xavier, Erem som i serem
  • Simplement Excel-lent !

    5
    Por CmisBs
    Recomenable per a tot nivell de lectors. Una finestra oberta a la realitat i que permet inspirar l'aroma de llibertat. Clarificador i ben documentat. M'ha agradat !