Serem pares - Elisenda Roca & Carlota Basil

Serem pares

Por Elisenda Roca & Carlota Basil

  • Fecha de lanzamiento: 2011-04-08
  • Género: Padres

Descripción

La guia més completa, actualitzada i ampliada d'embaràs, part i postpart

* Tot el que has de saber, des de la planificació de l'embaràs fins a l'arribada a casa amb el bebè.

* Descriu els canvis físics i emocionals de l'embaràs mes a mes, les proves mèdiques i les diferents opcions per donar a llum que hi ha a Espanya, i resol de manera senzilla els dubtes i les preguntes més freqüents.

* També hi trobaràs les claus per a una alimentació sana durant la gestació i el període de lactància.

Serem pares és una guia que abraça des de la planificació de l'embaràs i els mesos de gestació fins al postpart, però no és una guia com les altres que trobaràs al mercat. Perquè aquesta l'han escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva, ha conegut moltes altres històries d'embarassos i una ginecòloga que hi aporta més de trenta anys d'experiència en la professió. Perquè et proposen una trobada entre amigues: et parlen de tu a tu, responen totes les preguntes que et fas de manera clara i rigorosa però també amb humor, et fan confidències i, sobretot, entenen com se sent una mare.

Elisenda Roca i la doctora Carlota Basil t'ho expliquen tot, des dels canvis que es produiran en el teu cos fins a les emocions que experimentaràs durant aquests mesos, passant per les claus d'una alimentació saludable, les proves mèdiques que es realitzen al nostre país o les diferents maneres de donar a llum, perquè puguis escollir la que prefereixes. A més, com que saben que tenir un fill és cosa de dos, reivindiquen la condició de pare i també es dirigeixen a ell, per fer-l'en partícip des del primer dia. Una guia indispensable que us acompanyarà durant nou mesos... i alguns més.